Peters pakhuis

3 tips voor een goede opslag van je meubels

3 tips voor een goede opslag van je meubels

Geplaatst op

Als je gaat verhuizen, dan kan het gebeuren dat er een periode van overbrugging plaatsvindt. Het is namelijk niet altijd zo dat de nieuwe woning op dezelfde dag wordt opgeleverd als je de oude woning moet verlaten. Meestal gaat het hierbij gewoon goed en kun je de nieuwe woning eerder betrekken dan dat je uit de oude woning moet vertrekken. Toch kan het zijn dat je soms een beetje pech hebt. Dan is het belangrijk dat je een locatie vindt waar je tijdelijk kunt wonen en waar je je spullen tijdelijk kunt opslaan. In deze blog geven wil je daarom 3 tips voor een goede opslag van je meubels voordat je gaat verhuizen. 

Tip #1: zorg voor een ruimte die groot genoeg is

Het spreekt misschien voor zich dat je opslag groot genoeg moet zijn voor al je meubels en spullen. Toch is dit vaak lastiger inschatten dan je zou denken. Het laatste wat je wil, is dat het blijkt dat de eettafel toch niet zo eenvoudig uit elkaar geschroefd kan worden. Of dat bijvoorbeeld de bank toch niet verticaal in de opslagruimte past. Je kunt dan in dergelijke gevallen vaker moeilijk een andere opslag regelen op zo’n korte termijn. Daarom kun je beter kiezen voor een  ruimte die net wat groter is dan je verwacht, om zo jezelf een hele hoop kopzorgen vermijden.

Tip #2: zorg voor voldoende faciliteiten in de opslag

Een goede opslag vinden is maar de eerste stap. Het is namelijk ook belangrijk om ervoor te zorgen dat de opslaglocatie die je kiest, bepaalde basale faciliteiten kan aanbieden. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een opslaglocatie met een goederenlift of een steekkar. 

Tip #3: probeer een dergelijk scenario zo veel mogelijk te vermijden

Het beste is natuurlijk om deze situatie zoveel mogelijk te kunnen vermijden. Het is daarom belangrijk dat je met je makelaar duidelijke afspraken maakt over wanneer de opleveringen van de woningen plaatsen vinden. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden