Peters pakhuis

Interieur tips

HEFTRUCK CERTIFICAAT HALEN?

Wil je graag op de heftruck werken maar heb je nog geen heftruckcertificaat? Ga dan snel naar de site en certificeer jezelf

HIJSCERTIFICAAT HALEN

Tegenwoordig willen alle werkgevers de kans op een ongeluk zo klein mogelijk maken door een hijscertificaat te halen in Ede kun je de kans op ongelukken verkleinen

WAT IS EEN PORTAALKRAAN

Deze kranen woprden vaak gebruikt in werkplaatsen waar ze regelmatig zware dingen moeten verplaatsen portaalkranen worden dan ook vaak op maat gemaakt voor deze bedrijven

JOUW PAKHUIS OVERZICHTELIJK INDELEN?

een pakhuis is als snel vol en onoverzichtelijk. Door alles op pallets te plaatsen kun je eenvoudig wijzigingen aanbrengen in de manier van opslaan

WERKEN IN DE HOOGTE

m2’s in een pakhuis zijn snel benut. Je zult dus gegarandeerd de hoogte in moeten. Om dit zo veilig mogelijk te doen is het verplicht om een personeelslid te hebben met een hoogwerker certificaat

KITWERK

Heeft u kitwerk nodig voor uw bedrijfspand of woning? Ga naar akar.nl

WATERONTHARDER KOPEN

Met een waterontharder heb je geen last meer van kalkaanslag en bespaar je jaarlijks honderden euro’s op schoonmaakmiddelen en energiekosten.

DAKDEKKERS NEDERLAND: UW SPECIALISTISCHE DAKDEKKER IN AMSTERDAM

De vakkundige dakdekker amsterdam Voor alle wijken in Amsterdam. Altijd werken met komo-gecertificeerd materiaal met extra lange garantie.

SUBSIDIE AANVRAGEN VOOR ZONNEPANELEN IN OMMEN

Voor zonnepanelen in Ommen Kun je subsiedie aanvragen. Hiermee probeert de gemeente haar inwoners te laten kiezen voor duurzame zonne energie.

MAARSLIVINGWALLS

Ben je op zoek naar een uizonderlijke inrichting voor je woning of kantoorruimte? Kijk dan op maarslivingwalls.nl.

AMSTERDAMS SCHILDERBEDRIJF SCHULPZAND

Schilderbedrijf Schulpzand uit Amsterdam zorgt ervoor dat elke schilderklus uitstekend wordt uitgevoerd. Maak een afspraak met ze via de website.

PUURSPANJE

PuurSpanje is een makelaar die actief is in verschillende regio’s in Spanje. Kijk op hun website om hun woningaanbod te bekijken en krijg contact met nederlandstalige professionals.

SLOTEN.NU

Ben je woonachtig in Amsterdam en zoek je een goede slotenmaker in de buurt? Neem dan contact op met deze Slotenmakerstraat uit de regio Amsterdam.

CNCPT-A.COM

Op de website van CNCPT-A kun je zien wat voor fantastische projecten deze architecten hebben uitgevoerd. Laat je inspireren en kijk op hun website,

GEEF JE WOONKAMER EEN MAKE-OVER!

Probeer eens een nieuwe meubel of spiegel neer te zetten in huis, een vintage design past bijna overal bij.

STUCADOOR NODIG?

Als je op zoek bent naar een stucadoor, dan kun je eens een kijkje nemen op exclusivestucart.nl . Zij hebben jarenlange ervaring met het stucen van plafonds en wanden.

GATEN IN JE KOZIJN

Als je geen gaten in je kozijn wilt, dan is easyclick verduisterend ideaal voor jou. Je kunt dit systeem eenvoudig en snel instaleren. Op deze manier hoef je geen gaten te boren in je kozijn.

Ontdek Parketvloeren in Twente

Bij Wiggers Parket vind je hoogwaardige parketvloer in Twente. Ontdek ons assortiment en geef je woning een prachtige uitstraling met onze duurzame en stijlvolle vloeroplossingen.

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden