Peters pakhuis

Creëer een natuurlijke sfeer met houten jaloezieën

Creëer een natuurlijke sfeer met houten jaloezieën

Geplaatst op

Goedkope houten jaloezieën zijn een prachtige aanvulling voor je woning. Het zorgt voor extra privacy en is een eenvoudige manier om de lichtinval in de ruimte te regelen. Met een koord kun je instellen hoe ver de lamellen open of dicht staan, en dus hoeveel inkijk en licht er in de ruimte valt. Jaloezieën zijn ook helemaal naar boven omhoog te trekken, waardoor je optimaal geniet van het zonlicht van buiten. Houten jaloezieën zijn ook veelzijdig inzetbaar; je kunt ze ophangen in de slaapkamer, woonkamer of badkamer, eigenlijk waar je maar wilt. Ze zijn daarnaast ook eenvoudig schoon te maken; met een stofdoek veeg je in een handomdraai het vuil en stof van de jaloezieën af.

Waarom kiezen voor houten jaloezieën?

Houten jaloezieën worden tegenwoordig vaker gekozen dan bijvoorbeeld aluminium jaloezieën. Dit is vooral omdat houten jaloezieën een warmere en zachtere uitstraling hebben dan andere type jaloezieën. Houten jaloezieën passen ook bij elk type interieur; het voegt warmte toe aan een moderne ruimte maar passen ook goed bij een landelijk interieur.

Hoe combineer je houten jaloezieën?

Houten jaloezieën zijn makkelijk te combineren met allerlei stoffen en tinten. Donkere houten lamellen gaan bijvoorbeeld goed samen met gordijnen in aardetinten zoals donkerbruin, beige en mosgroen. Ook kun je de jaloezieën combineren met gordijnen in een zachte pasteltint. De jaloezieën zijn ook goed te combineren met houten meubels; let echter wel op dat het geen overdaad wordt van hout. Kies daarom voor subtiele kleuren of ga voor andere natuurproducten, zoals katoen en velours, om contrast aan je interieur te brengen.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden