Peters pakhuis

De basis voor elke kamer in je huis is de gietvloer

De basis voor elke kamer in je huis is de gietvloer

Geplaatst op

Elke kamer in de woning komt tegemoet aan een andere behoeften van de eigenaar. We hebben ondanks al deze verscheidenheid toch iets voor je gevonden waarmee jij elke kamer een solide basis kan geven. We stellen in deze blog de SENSO gietvloer aan je voor. Ben jij ook benieuwd wat deze vloer voor jou aan voordelen kan opleveren? Lees dan snel verder om het te ontdekken! 

Robuust en sterk 

Natuurlijk zijn er verschillende kamers in je woning, maar ze hebben wel allemaal een sterke basis nodig die slijtvast is. Je wilt tenslotte niet elk jaar een nieuwe vloer hoeven te leggen. Met een gietvloer heb je deze solide basis te pakken. Door het kunststof materiaal waar de vloer van gemaakt is, wordt het mogelijk om deze ook heel mooi schoon te houden. Dat is fijn als er bijvoorbeeld kleinere kinderen in het spel zijn die natuurlijk nog wel eens op de vloer spelen. Vloeistoffen zijn gemakkelijk van deze kunststof vloer op te dweilen, deze beschadigt daar niet door. Dat is een groot voordeel ten opzicht van een houtvloer. 

Eenvoudig decoreren

De gietvloer is gemaak van kunststof en dat maakt het ook heel gemakkelijk om de kleur van de vloer aan te passen. Het is dus mogelijk om de vloer precies bij het ontwerp van de rest van de kamer aan te laten sluiten. Je kunt dus ook heel makkelijk een gietvloer kiezen voor uiteenlopende designs. Erg eenvoudig om zo je huis in te richten! 

Een gietvloer voor elke kamer

In elke kamer past wel een gietvloer. Zeker als het gaat om vertrekken waar wel eens wat over de vloer kan vallen, denk aan de eetkamer, maar ook aan de keuken of woonkamer. Natuurlijk ook de kinderkamer, want de kleine neemt ook wel eens stiekem een glas drinken mee naar boven. Een gietvloer is door zijn eigenschappen multifunctioneel toepasbaar in elke kamer. Zo kun je bijvoorbeeld in elke kamer in je woning een andere kleur gietvloer laten realiseren. Supermooi! Laat je inspireren door een interieurarchitect!

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden