Peters pakhuis

De voordelen van dubbelstaafmat hekwerk

De voordelen van dubbelstaafmat hekwerk

Geplaatst op

Wanneer je op zoek bent naar manieren om je erf of terrein te beschermen, dan biedt dubbelstaafmat hekwerk goedkope uitkomst dat goed werkt. Niemand wil grote, lelijke en dure muren bouwen om zijn of haar terrein heen. Met dubbelstaafmat hekwerk gebruik je precies de materialen die zorgen voor transparant, stevig en goedkope beveiliging en afscheiding van je terrein. Ontdek meer redenen en voordelen waarom je als bedrijf, gemeente of eigenaar van landgoed gebruik moet maken van dit type hekwerk. 

Duurzame keuze 

Wanneer je een gebied wil beschermen tegen poging tot vandalisme, diefstal of onbedoeld bezoek dan wil je dit voorkomen. Dubbelstaafmaat hekwerk is een duurzame oplossing. Het is een gelaste netwerkhek dat bestaat uit dun maar stevige ijzeren hek. Er wordt hiermee minimaal gebruik gemaakt van ijzer en met de juiste installatie is het bestendig tegen zwaar weer. Denk aan wind en regen. 

Gemakkelijke installatie 

Het laten plaatsen van hekwerk beveiliging kan veel werk kosten. Gelukkig is dubbelstaafmat hekwerk gemakkelijk te installeren. Dit gaat gepaard zonder al te veel herrie. Moet je bijvoorbeeld een schoolplein omheining laten plaatsen, dan hoef je niet speciaal te plannen tijdens een schoolvakantie. Omdat de installatie makkelijker gaat dan andere beveiligingsvormen zullen de installatiekosten ook meestal een stuk lager zijn. 

Goede beveiliging 

Met dubbelstaafmat hekwerk beschik je over een uitstekend gelast gaaswerk. Deze is uiteindelijk verkrijgbaar in verschillende diktes. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor dunne diktes als je simpelweg tuinwerk of landgoed wilt scheiden. Maar wil je bijvoorbeeld een gebied met dieren omheinen? Dan wil je als extra beveiliging gebruik maken van wat dikker hekwerk. Uiteindelijk beschik je met een dubbelstaafmat hekwerk over een goed staaltje beveiligingshekwerk. 

Beveiliging technieken combineren 

Een goed beveiligend hekwerk is goed te combineren met andere beveiligingstechnieken. Zo kan je de hoogte van hekwerken gebruiken om verlichting te plaatsen op het terrein of beveiligingscamera’s te plaatsen. Daarnaast is het hekwerk ook te combineren met beveiligingspoorten of deuren. Deze zijn met minimaal te installeren in het hekwerk, ook al heb je het hekwerk dus al geplaatst. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden