Peters pakhuis

De voordelen van een tuinarchitect inschakelen

De voordelen van een tuinarchitect inschakelen

Geplaatst op

Ben je van plan om in de stad te gaan woning? Dan ben je verzekerd van veel leuke activiteiten en levendigheid. Door de omvangrijke bebouwing van een grote plaats is de buitenruimte vaak wel een stuk kleiner dan je in een dorp ziet. Ook mensen in stedelijke gebieden willen optimaal van hun tuin kunnen genieten. Het is daarom erg verstandig om een beroep te doen op de diensten van een tuinarchitect. Een tuinarchitect weet namelijk als geen ander wat er nodig is om van jouw tuin een fijne plek te maken. Maak daarom goed gebruik van de expertise van deze vakman en je zult zien dat jouw tuin een tuin van jouw dromen wordt! Wil je weten wat een tuinarchitect voor jou kan betekenen? Onderstaand vertellen we alles over de voordelen!

Wat doet een tuinarchitect?

Een ervaren tuinarchitect van Siebers groep bekijkt eerst de ruimte die je buiten ter beschikking hebt en gaat daarna met jou in gesprek. In dit gesprek worden de wensen en de mogelijkheden in kaart gebracht. Het doel van een architect is het creëren van samenhang in de voor- en achtertuin van je woning. De tuinarchitect weet bijvoorbeeld waar de juiste bloemen moeten komen en waar de loungeplek het beste kan worden neergezet. Een tuin is een verlengstuk van je omgeving en het maken van een verbinding met jouw woonruimte is voor een architect het allerbelangrijkste. De tuinarchitect is een echte vakman en heeft hiervoor ook een speciale opleiding afgerond.

De kosten

De kosten voor het inschakelen van een tuinarchitect zijn voor een groot gedeelte afhankelijk van de tuin die je laat ontwerpen. Denk bijvoorbeeld aan een standaard tuin, maar ook aan een exclusieve tuin met veel luxe materialen. De kosten van een tuinontwerp liggen rond de 300 tot 500 euro. Hoe groter de tuin, des te langer de architect bezig is met het ontwerp van de tuin. De kosten kunnen hierdoor ook enorm oplopen en dit is iets waar je rekening mee moet houden. Wil je ook een beplantingsplan laten opstellen door de ontwerper? Dan moet je ook rekening houden met een meerprijs van ongeveer 25%.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden