Peters pakhuis

Epoxyvloeren: super sterke en duurzame vloeren

Epoxyvloeren: super sterke en duurzame vloeren

Geplaatst op

In een huishouden wil je dat dingen duurzaam zijn, maar ook niet te veel kosten. Dit is een balans die je in de gaten moet houden. In deze blog willen we vertellen welke vloer je het beste kan kopen, prijs-kwaliteit-technisch gezien. Er zijn een aantal dingen die meespelen waarbij je je keuze voor een nieuwe vloer bijvoorbeeld baseert. We nemen er een aantal met je door. Lees snel verder en veel plezier met het decoreren van je woning.

Epoxyvloer

Als er een vloer is die zou kunnen gebruiken om je woning langer duurzaam te maken in technisch, slijtvast en ecologisch opzicht, dan is het zeker de epoxyvloer. Deze wordt ook wel de gietvloer genoemd. Dit heeft als reden, dat de vloer gegoten wordt en bijna elke onderlaag wel geschikt daarvoor is. Het leuke van deze vloer is dat die super slijtvast is en je ziet hem dan ook vaak in een industriële settings. Dat wil natuurlijk niet zeggen, dat hij niet in je woning kan, wat natuurlijk een residentiële setting is. Hij is erg makkelijk te combineren met een industrieel design. En laat je nu net het geluk hebben dat de industriële stijl  populair is. Object in de meubels die we vroeger alleen in de fabriek zagen komen nu ook terug in de huiskamers van tegenwoordig.

Voordelen van een gietvloer

Heb al een aantal dingen genoemd die voordelen zijn aan de gietvloer, maar nu gaan we nog een aantal noemen die je zeker gaan overtuigen:

  • Makkelijk schoon te maken met water, kan goed tegen vocht door de kunststof eigenschappen
  • Verkrijgbaar in verschillende kleuren, maakt niet uit welke, allemaal leverbaar
  • Kan door het hele huis gelegd worden en is zeker in bijvoorbeeld de eetkamer en keuken geschikt
  • Starters en jonge gezinnen zijn ontzettend blij met de gietvloer, omdat kinderen nog wel eens wat kunnen laten vallen of wild kunnen zijn. Met de gietvloer maakt het allemaal niks uit want die zijn sterk vuil- en waterbestendig 

Dit zijn slechts een aantal voordelen van de gietvloer, je zult zelf ook nog ontdekken hoe makkelijk het allemaal is met deze vloer. Blijf ons volgen voor meer woon- en leeftips. Lees onze blogs, wij blijven ze voor je schrijven om je te tippen. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden