Peters pakhuis

Gave ideeën voor je nieuwe badkamer

Gave ideeën voor je nieuwe badkamer

Geplaatst op

Het kiezen van je nieuwe badkamer komt met veel inspiratie en creatief plezier. Soms is het leuk om een beetje creatieve input te krijgen. Dat gaan we met deze blog doen. Lees verder en laat je inspireren door onze ideeën. Badkamer Amsterdam helpt je graag je ideale badkamer ontwerp kiezen.

Moderne stijl

Het kiezen voor een moderne stijl komt met een kleine valkuil, namelijk dat je iets kiest wat nu in de mode is, maar wat er ook snel uit kan zijn. Natuurlijk geldt dat voor alle mode, maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor een wat meer tijdloze stijl. Een goede stijl daarvoor is de minimalistische stijl. Juist door veelal ontbreken van decoraties en uitgesproken modieuze kleurenschema’s, zul je vaak uitkomen bij de essentialistische niet-kleuren van zwart en wit en tinten als grijs.

Lichtplan

Met een gedegen lichtplan maak jij van je standaard badkamer echt een visueel spektakel. Een lichtexpert of interieurdesigner kan je helpen bij het plaatsen van de lampen. Met strategisch geplaatst licht kun je heel mooi bepaalde delen van de badkamer naar voren brengen. Zo wordt je badkamer pas echt een ontspanningskamer.

Donker en licht

Bij het kiezen van de kleuren in je badkamer is het mooi om rekening te houden met het spel van donker en licht. Dit hangt natuurlijk samen met het samenstellen van het lichtplan. Lichte en donkere tinten zorgen voor een interessante look in je badkamer. Donker op licht (of andersom) is een stelregel die je bij het combineren van kleuren aan kunt houden.

Luxe

In principe kun je met elke badkamerdesignstijl een luxe look creëren. Natuurlijk ligt bij de ene stijl de nadruk op een basic design (de industriële) of juist een natuurlijke (de klassieke stijl met veel marmer). Welke stijl je ook kiest, zorgt dat de elementen als het bad, de kastjes en de wastafel een goede afwerking hebben. De luxe look schuilt juist vaak in de eenvoud en afwerking van de details.

Eigen stijl

Door te kiezen met je gevoel, voor iets wat je echt heel mooi vindt, los van de modetrends die er op een bepaald moment heersen, dan zul je echt je eigen stijl kunnen vinden voor je badkamer. Op deze manier zal het design ook niet gaan vervelen. En nogmaals, als je kiest voor een meer tijdloos design, dan zul je een badkamer hebben die niet echt uit de mode kan raken. We hopen dat je geïnspireerd bent door onze tips. Neem de beste over en maak je eigen creatieve beslissingen. Veel plezier met je nieuwe badkamer.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden