Peters pakhuis

Geef je keuken een luxe uitstraling

Geef je keuken een luxe uitstraling

Geplaatst op

Goedkope keukens hoeven helemaal geen saaie of slechte keukens te zijn. In deze blog lees je een aantal tips om jouw keuken om te toveren tot een luxe, smaakvolle keuken.

Gebruik lichtere kleuren.

Een lichte kleur op de muren en kasten maakt een ruimte ook direct lichter, waardoor deze er groter en duurder uitziet. Lichtkleuren reflecteren het licht en verbergen een veelvoud aan lelijke plekjes, inclusief die krassen, deuken en deuken in je oude kasten.

Wijzig de verlichting

Kroonluchters en hangers zijn de perfecte accessoire om niet alleen je keuken op te fleuren, maar ook om de sfeer van de ruimte te veranderen. Standaard verlichting die in de meeste huizen en verhuur zijn uniform. Meng het door elkaar en geef de meest gebruikte ruimte in je huis een persoonlijkheid of een onverwacht element.

Gebruik kunstwerken

Kunstwerken zijn een geweldige manier om elke ruimte mooier te make, je keuken inbegrepen. Wees niet bang om groots en gedurfd kunstwerk op te hangen. Het geeft de illusie van een grotere ruimte. Kunst is ook een geweldige optie voor huurders die niet de vrijheid hebben om alles aan te passen.

Verf je toestellen in roestvrijstaal

Heb je geen roestvrijstalen apparaten? Geen probleem. Gebruik een lakafwerking in roestvrijstaal om je toestellen bij te werken die nog steeds goed werken, maar je keuken een gedateerd gevoel geven. Wees voorzichtig, bedrijven maken verschillende soorten en deze vloeibare roestvrijstaal afhankelijk van het apparaat en het gebruik ervan.

Vervang de kastdeuren

Het vervangen van oude versleten kastdeuren door nieuwe of het schuren en overspuiten van je oude deuren geeft je keuken een slanke nieuwe look. Neem glazen of hoogglans deuren mee voor een dosis glamour of laat de deuren in sommige gebieden achterwege en creëer open rekken om je mooiste stukken te laten zien.

Stijl je ontbijthoek

Voeg gooikussens, een middenstuk en verse bloemen toe om je ontbijtspot wat stijl te geven.

Decoraties

Verwissel je fruitschaal met een mooie gemberpot of een dienblad voor een subtiele verandering die een groot verschil maakt.

Verberg kleine apparaten

Niets maakt een ruimte kleiner dan rommel. Houd je aanrecht vrij van kleine apparaten zoals broodroosters, blenders en koffiepotten. Ze zijn compact genoeg om ze pakken wanneer je ze wilt gebruiken.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden