Peters pakhuis

Het meest voorkomende reparatieverzoek bij slotenmakers

Het meest voorkomende reparatieverzoek bij slotenmakers

Geplaatst op

Er zijn een aantal reparatieverzoeken die slotenmakers het meest ontvangen van huurders en woningbezitters. Uit een onderzoek is onlangs naar voren gekomen dat de meeste mensen vragen om kapotte sloten van de buitendeuren van hun woning te vervangen. In deze blog behandelen we drie situaties waarin het zeker aan te raden is om het slot van je buitendeur te vervangen.

Vervangen van een defect slot

Een kapot slot kan niet in alle gevallen nog gerepareerd worden. In sommige gevallen is bijvoorbeeld het mechanisme in het slot beschadigd door bijvoorbeeld inbraak of slijtage. Wanneer het slot in dusdanig slechte staat is en niet meer gerepareerd kan worden, dan kun je het slot het beste laten vervangen door een slotenmaker. Een slotenmaker is gespecialiseerd in het vervangen van sloten, hierdoor ben je verzekerd van een goed werkend slot.

Sloten vervangen na verhuizing

We raden het aan om na een verhuizing de sloten te vervangen. Het is goed mogelijk dat alle sloten overal nog goed werken en in een perfecte staat verkeren. Het nadeel bij een verhuizing na een reeds bestaande woning is dat je nooit 100% zeker weet of je de enige bent met een sleutel van de woning. Je weet niet wie er van de vorige eigenaren bijvoorbeeld een sleutel hebben ontvangen en of er ooit sleutels zijn zoekgeraakt. Om deze redenen raden we het aan om de sloten bij een verhuizing altijd te vervangen. In veel gevallen is het mogelijk om alleen de cilinder van het slot te vervangen.

Verouderde sloten vervangen

Zelfs sloten die nog in goede staat verkeren, moeten eens in de zoveel jaren vervangen worden. Inbrekers bedenken helaas telkens nieuwe methodes om in je huis te kunnen komen, waardoor het aan te raden is om de sloten van je woning eens in de zoveel jaren te vervangen.

Er zijn verschillende slotenmakers in Nederland die gespecialiseerd zijn in het vervangen van sloten. Wanneer je in de omgeving van Noord-Holland opzoek bent naar een specialist, dan kun je terecht bij 4-Locks. Zij zijn slotenmaker in Haarlem, Heemskerk, Beverwijk, Heemstede, Hillegom, Hoofddorp, Nieuw Vennep en Zaandam. De slotenmakers van 4-Locks zijn gespecialiseerd in:

  • Deuren en sloten openen
  • Noodafsluiting
  • Vervangen van sloten
  • Herstellen van inbraakschade
  • Inbraakpreventie
  • Spoedservice

Hierdoor ben je niet alleen verzekerd van goede sloten, maar ook van goede inbraakbeveiliging.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden