Peters pakhuis

Hoe verkoop ik mijn woning sneller?

Hoe verkoop ik mijn woning sneller?

Geplaatst op

In deze blog gaan we vertellen hoe je sneller je woning kunt verkopen. Maak hem aantrekkelijk voor potentiële kopers! Het verkopen van je woning kan een emotionele aangelegenheid zijn. Misschien ben je wel heel erg blij of misschien wat minder. Toch als de woning eenmaal verkocht is, is dat een gevoel van opluchting. Tijd voor wat nieuws. In deze blog gaan we je vertellen hoe je snelle woning kan verkopen. Laat je inspireren door onze tips en veel succes met de verkoop!

Upgrade!

Een eenvoudige tips van ons, upgrade je woning. Het is belangrijk dat je woning er goed uitziet, zo is hij aantrekkelijker voor potentiële kopers. Wanneer je interieur een aantal jaren al niet aangepakt is, gaat dit dan zeker nu wel doen. Je hoeft geen duizenden euro’s uitgegeven, maar een moderne inrichting die er netjes uitziet, is toch wel het minste wat je kunt aanleveren bij je makelaar. (Over die laatste vertellen we straks wat meer.) 

Ook de tuin is belangrijk om onder de loep te nemen, wanneer deze er wat vervallen bij ligt zal de uitstraling van de woning ook veel minder overkomen op kopers. Waar mogelijk, pak zoveel mogelijk aan.

Neem een makelaar in de arm

We tipten deze professioneel net al even aan in het vorige stukje, maar nu gaan we even wat dieper op in. Het is bijzonder slim om een makelaar in de arm te nemen. Dit is het geval omdat deze professional beschikt over een goed netwerk waarin kopers en verkopers aanwezig zijn. Op deze manier is het veel eenvoudiger om je woning te verkopen. Het ideale van een makelaar is dat deze ook precies weet wat er nog allemaal op de markt gaat verschijnen, op deze manier is het makkelijker om een goede prijs te bepalen voor je woning. Daarnaast kun je via een makelaar eenvoudig je woning op verschillende online fora zetten. Ook offline is de makelaar de expert die je moet hebben om je woning sneller te verkopen, door zijn contacten, ervaring en zakelijk gesprekstechnieken, weet deze professioneel sneller mensen te bewegen, te enthousiasmeren en de verkoop van je woning te bekrachtigen. Natuurlijk wel allemaal in overleg met jou/jullie. We raden je makelaar loosdrecht aan, omdat ze precies weten hoe ze je woning effectief in de markt moeten zetten.

Zorg voor goede foto’s

Om online te kunnen schitteren met jullie huis, is het belangrijk dat er goede foto’s gemaakt worden van je woning. Dit kun je het beste laten doen door iemand die er ervaring mee heeft, want deze experts weten hoe ze een woning moeten uitlichten en hebben oog voor de leukste kiekjes. Met deze foto’s kun je dus online op de fora het huis etaleren. Wanneer je zorgt voor een leuke tekst erbij, zit je helemaal goed en kun je mensen eerder over de streep trekken.

We blijven je inspireren met blogs over wonen, lifestyle en design!

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden