Peters pakhuis

Interieurtips voor een nieuwe woonruimte

Interieurtips voor een nieuwe woonruimte

Geplaatst op

Een verhuizing is een perfect moment om je wooninterieur eens goed onder de loep te nemen. Daarnaast zal je de inboedel ook moeten aanpassen aan je nieuwe omgeving. Er zullen spullen wegmoeten of juist erbij. Hoe gaat dat precies in zijn werking en hoe overleef je deze fase het beste? In deze blog behandelen we een aantal van de beste interieurtips wanneer je verhuist naar een nieuwe woning.

Je eigen inboedel inschatten

Bij het inschatten van je eigen inboedel gaat het vaak mis. Meestal tijdens in het inpakken kom je erachter hoeveel spullen je daadwerkelijk hebt en dat is ook heel begrijpelijk. Het is een goed moment om te kijken welke spullen je nog gebruikt en welke eventueel weg kunnen. Zo kun je schoon en nieuw beginnen in je nieuwe woning. Inventariseer wat je mee gaat nemen voor het inrichten van je nieuwe wooninterieur en wat weggaat. Het helpt door goed te kijken waar je welk meubelstuk wilt plaatsen. Gaat dit passen? Of past iets anders misschien beter? Ga op deze manier je gehele inboedel bij langs.

Meteen klussen

Voordat je gaat verhuizen is je nieuwe woning nog mooi leeg. We raden aan om wat overlap tijd in te plannen. Zo maak je ruimte voor klusjes die je graag wilt uitvoeren. Ga bij jezelf langs wat je nog wilt aanpassen. Nieuwe kleuren, vloer of raamwerk? Voer dit meteen uit zodra dit kan en wacht hier niet mee. Want laten we eerlijk zijn, uitstel is vaak een vorm van een leugen naar jezelf! Daarnaast is het ook praktischer en makkelijker om in een leeg huis te klussen. Zodra het klussen klaar is kun je meteen gaan oriënteren welke nieuwe meubelstukken je wilt gaan halen. Samen met je eerdere gemaakte lijst wat je mee wilt nemen kun je dus een mooi uitstapje maken naar de meubelzaken in de buurt!

Schadeloos van A naar B

Een verhuis- en interieurplan maken is de eerste stap, de tweede stap is de daadwerkelijke verhuizing. Schade bij verhuizing komt helaas regelmatig voor. Je verkijkt je heel snel hoe kwetsbaar een schilderij of meubelstuk is. We raden aan om hulp in te schakelen van een ervaren verhuisbedrijf. AA Verhuizers heeft zijn jarenlange ervaring omgezet in zorgvuldige en effectieve verhuistechnieken. Zo verhuis je zorgeloos van A naar B en weet je zeker dat al je meubelstukken straks kunt gaan gebruiken in je nieuwe interieur.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden