Peters pakhuis

Maak snel je eigen industriële meubels

Maak snel je eigen industriële meubels

Geplaatst op

De industriële stijl is een wonderlijke en populaire stijl die de laatste decennia onze interieurs domineert. Vond je vroeger alle objecten die je in de stijl tegen kan komen nog alleen in de fabriek, tegenwoordig maakt het helemaal niets meer uit. Je kan zelfs een oude bankschroef als decoratief object of pseudo kast in je interieur zetten en er is niemand die er raar van opkijkt. Het is mogelijk om je eigen meubels te maken in de industriële stijl door op internet te kijken en verschillende bouwplannen na te volgen. In deze blog willen we een aantal tips geven waarmee je makkelijk industriële meubels kunt maken. Lees snel verder en doe je voordeel met deze tips. Bij https://buiskoppelen.nl/ vind je veel van de benodigde materialen voor het maken van deze meubels. 

Steigerbuizen voor meubels

Was het vroeger nog een ondenkbaar idee, tegenwoordig kun je gewoon meubels maken van steigerbuizen; niet alleen van steigerbuizen, maar ook van industrieel hout. Het is erg mooi om de verschillende buizen aan elkaar te koppelen en zo op een gegeven moment een stoel of tafel te kunnen maken. Het tafelblad maak je eenvoudig van industrieel hout, zoals steigerhout en hout dat op het strand gevonden is. Deze dingen worden in de meeste gevallen wel bijzonder bewerkt, maar het komt ook voor dat de planken even geschuurd zijn en zo vanaf de bouw bij de handelaar terechtgekomen. Daarnaast is het ook zo, dat er steigerhouten planken gemaakt worden die puur voor de particuliere handel bedoeld zijn

Meubels voor in de tuin 

Het is natuurlijk niet zo dat meubels van de industriële stijl alleen maar bedoeld zijn voor in een woonkamer. Je kunt er ook heel gemakkelijk een mooie tuinset van maken waarmee je honderden euro´s kunt besparen.  Het leuke van industriële meubels zelf maken van bijvoorbeeld steigerhout, of pallets, is dat je bij de bouwmarkten ook allerlei kussens kunt kopen die speciaal bedoeld zijn om op deze dingen neer te leggen. Want het is natuurlijk ook belangrijk dat er een beetje comfort heerst in je tuin!

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden