Peters pakhuis

Tips voor het verbouwen van je badkamer

Tips voor het verbouwen van je badkamer

Geplaatst op

Ben je van plan je badkamer te gaan verbouwen maar weet je nog niet wat je precies wilt. Er zijn tegenwoordig talloze opties voor het verbouwen van je badkamer. Denk bijvoorbeeld aan vloerverwarming en grote tegels. Of een bankje in de douche met dezelfde tegels als de rest van de badkamer. In dit blog lees je een aantal handige tips!

Ga voor een regendouche

Tegenwoordig een must-have in alle nieuwe badkamers is de regendouche. Bij het kiezen van de beste regendouche is het belangrijk om in acht te nemen welke douchekop zuinig is. Zo voorkom je een extreem hoge waterrekening aan het einde van het jaar. In de regendouche kun je mooi gebruik maken van een bankje dat betegeld is met dezelfde tegels als de rest van de kamer. Zo kun je lekker in de douche zitten.

Vloertegels

Het meest belangrijke onderdeel van je badkamer zijn de vloer en wandtegels. Dit zijn namelijk de waard verhogende factoren. Vloertegels kun je ook als wandtegels gebruiken om een mooi geheel te krijgen. Ook kun je eenvoudig vloerverwarming onder de tegels leggen. Altijd lekker als je uit de douche komt en warme voeten hebt.

Wandtegels

Zoals net al kort benoemd is het mogelijk om vloertegels als wandtegels te gebruiken. Als je dezelfde tegels op de wand gebruikt als op de vloer krijg je een mooi rustig geheel. De tegels zijn gebakken en dat zorgt ervoor dat ze waterdicht zijn.

Badkamermeubel

Heb je liever 2 gootstenen of ben je tevreden met 1. Kies voor een grote spiegel dit zorgt er ook voor dat je het gevoel krijgt dat de badkamer groter is. Maak voor het meubelstuk gebruik van rustige kleuren zoals: wit of zwart. Kleur kun je later terugbrengen met het gebruik van accessoires.

Kortom het verbouwen van de badkamer is een grote klus maar zorgt wel voor veel woonplezier.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden