Peters pakhuis

Voordelen van een GIETVLOER

Voordelen van een GIETVLOER

Geplaatst op

Tegenwoordig zijn gietvloeren een stuk populairder dan voorheen. Gietvloeren worden nu ook gebruikt op kantoren in plaats van alleen op werkplaatsen. Hier zijn verschillende redenen voor. In dit blog lees je een aantal grote voordelen van een gietvloer en waar deze gebruikt worden.

Gietvloeren en dichtheid

Een groot voordeel van een gietvloer is dat ze volledig vloeistofdicht zijn. Mocht je dus een glas drinken laten vallen kun je dit eenvoudig schoonmaken zonder vlekken achter te laten op de vloer. Ook is de vloer chemicaliënbestendig.

Gietvloeren zijn naadloos

Een ander groot voordeel van een gietvloer is dat ze volledig naadloos zijn. Dit zorgt voor een strakke en moderne uitstraling en het zorgt er ook voor dat er geen viezigheid in naden kunnen komen. Dit kan vooral handig zijn in bijvoorbeeld een garage.

Hygiëne

Gietvloeren zijn zeer hygiënisch doordat ze dus volledig naadloos en vloeistofdicht zijn. Dat zorgt er dus voor dat stof en andere bacteriën zich moeilijk kunnen hechten aan de vloer. Ook is de vloer zeer onderhoudsvriendelijk en kun je een gietvloer eenvoudig schoonmaken.

Zeer sterk

De vloer is super sterk, zelfs sterker dan beton. Dit betekent dat ze met gemak belasting aankunnen. De gietvloer is dus geschikt voor ruimtes waar veel mensen komen.

Kosten van een gietvloer

Gietvloeren zijn dus ideaal voor wat voor woning of kantoor dan ook. Voor een moderne uitstraling in een kantoor tot aan een appartement in Amsterdam. Vaak worden deze vloeren gebruikt in woningen, kantoren en winkels. De grootte van de oppervlakte bepaalt vaak de prijs. Hoe groter, des te lager de prijs per m2. Als ondernemer kun je van bepaalde kortingen gebruik maken bij de aanschaf van een gietvloer.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden