Peters pakhuis

Waardevolle toevoegingen voor je tuin

Waardevolle toevoegingen voor je tuin

Geplaatst op

We spenderen in de zomermaanden de meeste tijd in de tuin. Genoeg reden dus om voor de zomer begint de tuin weer onder de loep te nemen. Wil je ook de tuin het pareltje maken van je woning? Lees dan snel verder en maak kennis met diverse waardevolle toevoegingen die jouw tuin een stuk aangenamer maken. Van zonwering tot de geur van nieuwe kleurrijke bloemen. Ontdek het in deze blog.

Privé patio

Veel huishoudens delen de mening dat het echt genieten van de tuin pas kan beginnen wanneer het prive is. Daarom is een patio de perfecte oplossing. Maak een geheel eigen afgeschermde ruimte binnenin de tuin waarin je in de buitenlucht kan genieten van elkaars gezelschap. Een patio is op diverse manieren in te richten en dit kun je in zijn geheel personaliseren. Denk aan een overkapping met meerdere tafels en banken of een minibar om in de avond met vrienden tot in de late zomerse uren buiten te zitten.

Een nieuw terras aan laten maken

Je kunt het beste van de tuin genieten met een eigen comfortabel terras. Een perfecte plek om samen met je gezin, familie en vrienden te zitten onder het genot van zon en een heerlijk drankje. Steeds meer huishoudens zijn hier mee bezig. Dit is bijvoorbeeld terug te zien in de grote groei in barbecue aantallen. Genoeg reden dus waarom een terras onmisbaar is in je tuin.

Vuur in de tuin

Een eeuwenoud welbekend fenomeen is samen bij elkaar zitten in gezelschap van een eigen gestoken vuur. Zo heb je de Zweedse kaarsen tot vuurkorven. Afhankelijk van je woonlocatie kun je een eigen stookplek installeren in de tuin. Woon je dicht op elkaar? Dan is het handig om een vuurkorf met een goede schoorsteen aan te schaffen. Zo voorkom je dat al de rook bij je woning of die van de buren terecht komt. Het beste is om dit bij een terras te installeren ver in de open lucht.

Zonwering installeren in Alphen aan den Rijn

In de tuin vol met zon heb je ook behoefte aan wat schaduw. Elke woning heeft weer zijn eigen tuin en terras formaat. Om deze reden is het juist waardevol om precies op maat de zonwering te laten plaatsen. Laat daarom voordelig een knikarmscherm in Alphen aan den Rijn op maat maken en installeren.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden