Peters pakhuis

Welke pakketvervoerder past het beste bij jou?

Welke pakketvervoerder past het beste bij jou?

Geplaatst op

Nederland telt anno 2022 veel verschillende pakketvervoerders en dit komt doordat de e-commerce markt blijft groeien. Iedereen doet digitaal hun aankopen en er komen steeds meer webshops, die beginnen met de verkoop van producten op het internet. Wanneer je iets besteld moet het bezorgd worden en hier zorgen de pakketvervoerders door. DHL is al jarenlang een van de grotere pakketvervoerders in Nederland. De logistieke ontwikkelingen die het leveren van pakketten sneller, duurzamer en betrouwbaarder maken zijn erg belangrijk. DHL is een pakketvervoerder die dit goed begrijpt en is daarom geschikt om te gebruiken voor het vervoeren van pakketten.

Daarnaast is DHL ook actief in 220 verschillende landen en zorgen ze ervoor dat de pakketten goed geleverd worden. Wil je hier meer over weten? In dit artikel gaan we hier uitgebreid op in, zodat je er alles over te weten komt.

Wat zijn de voordelen?

Wanneer een klant van jouw onderneming de afleverpoging mist, is het geen grote ramp. De zending wordt dan vaak naar een DHL service point gebracht en hier kan de levering opgehaald worden door de klant. De klant kan op deze manier het pakket niet kwijtraken en wordt hierover ook informeert. Daarnaast krijgt de klant een Track & Trace code van de pakketvervoerder en kunnen ze hiermee precies zien wanneer het pakket binnenkomt. Ook kunnen ze ervoor kiezen om het pakket bij de buren te laten bezorgen. Klanten kunnen ook pakketten verzekeren tot 500 euro en dit geldt natuurlijk ook voor de bedrijven zelf.

Andere manieren

Je kunt bij DHL ook kiezen voor een andere bezorgmethode. Dit is een premium versie en veel bedrijven kiezen hier tegenwoordig voor. Klanten vinden het altijd heel erg fijn als de bezorging extra goed is. Ze willen snel hun product in ontvangst kunnen nemen en dat gebeurt ook met DHL express. Hier zitten namelijk voordelen aan verbonden, zoals on demand delivery. Daarnaast doet de pakketvervoerder 3 bezorgpogingen en wordt het dan pas geretourneerd naar de aanbieder.  Wanneer jij een webshop hebt, is het belangrijk om te kiezen voor een betrouwbare pakketvervoerder. Kies daarom voor deze pakketvervoerder, zodat je zeker weet dat de pakketten bezorgd worden.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden