Peters pakhuis

Woontips voor in de keuken!

Woontips voor in de keuken!

Geplaatst op

Een keuken is een plek in het huis waar je veel bent. Het kan een gezellige plek zijn om samen te komen. Een keuken kan een plek zijn waar kinderen hun huiswerk maken of waar je met je vrienden een gezellige borrelavond hebt. Houd je van een landelijke keuken? Of vind je het mooier om het strak, simpel en modern te houden? In dit artikel van Peterspakhuis gaan we het over een aantal woontips hebben zodat jij de keuken van je dromen kunt samenstellen. 

Soort keuken 

Als eerst is het belangrijk dat je weet wat voor soort keuken je wilt; een open keuken, landelijke keuken, moderne keuken, gesloten keuken of een woonkeuken. En ga je dan voor lichte kleuren of voor donker? Het is belangrijk om een kleur te kiezen die je niet snel beu wordt zodat je extra lang plezier hebt van je keuken. Maak je keuken uniek met prachtige achterwanden van metallic, betonstuc of marmer. En ook met het keukenblad kun je spelen zoals een houtenblad, natuursteen of composiet. 

De eetkamer apart of in de keuken? 

Waar je ook over na kunt denken is of de eetkamer in de keuken zal zijn of in een aparte kamer. Hoe dan ook kun je ook het interieur van je eetkamer aanpassen naar de stijl van je keuken. Door met dezelfde kleurencombinatie of materiaal te werken creëer je een samenhangend effect met je keuken. Gebruik natuurlijk materiaal dan scoor je altijd, dat staat mooi in elk interieur. Zoals met een eiken tafelblad met een stalen onderstel; met een eiken tafelblad zal je de plank nooit misslaan. 

Eiken tafelblad in de eetkamer

Een eiken tafelblad staat in elk interieur mooi en kun je op verschillende manieren toepassen in je keuken of eetkamer. Je kunt het tafelblad bijvoorbeeld combineren met een stalen onderstel waardoor je een industriële look creëert. Of kies je voor een eiken tafelblad met een kloostertafelpoot voor een meer klassiek effect. Eiken tafelbladen zijn er in alle soorten en maten; zoek je een ronde tafel of juiste en langwerpige met veel plaats om te zitten. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden