Peters pakhuis

Zelf verhuizen gaat sneller met een bestelbus

Zelf verhuizen gaat sneller met een bestelbus

Geplaatst op

Kijk, je kunt natuurlijk een verhuisbedrijf je verhuizing laten realiseren. Maar dat wil je niet altijd, omdat dit soms niet helemaal overeenkomt met je budget en de rest van je plannen. Dus wat doe je dan? Nou, veel mensen kiezen ervoor om te gaan voor een bestelbus in dit geval. Bij autoverhuur rotterdam kun je de meest geschikte bestelbus of auto vinden. Lees er meer over in deze blog. 

Voordelen van een bestelbus huren voor een verhuizing

Wanneer je alles in eigen hand wilt houden en ook geen zin hebt om heel veel geld kwijt te zijn, dan is het zeker geen slecht idee om eens te gaan kijken naar een geschikte bestelbus. Ook een kleine vrachtwagen is vaak een goede optie. Het leuke van een bestelbus is dat deze ook prima met een autorijbewijs te besturen is. En ook als het gaat over de inhoud van een dergelijke bus is het een uitstekende keuze. Je kunt gemakkelijk je huisraad erin kwijt en daar ga je dan. Het is extra gemakkelijk om twee busjes te huren. Dat scheelt aanzienlijk in het heen en weer rijden. 

Waar moet ik aan denken bij de verhuizing?

Er zijn een aantal zaken waar je echt aan moet denken als het gaat om je verhuizing. We nemen ze even stap voor stap met je door: 

Denk aan een goed plan waar iedereen die jou helpt zich in kan vinden. Daarbij is het belangrijk dat er een duidelijk tijdspad is. Dan kan iedereen in zijn of haar agenda zetten wanneer de verhuizing is. 

Hanteer een gedegen systeem. Om een verhuizing enigszins ordelijk te laten verlopen, is het goed om een systeem te hanteren dat overzichtelijk is. Geef aan welke dozen in welke kamer van de woning moeten komen. Dat kun je het beste met een code aangeven, die zowel op de verhuislijst als de dozen te zien is, dat scheelt zoeken en chaos bij het verhuizen. 

Het verhuizen van huisraad kun je het beste op een manier doen die je spullen niet in gevaar brengt. Dat lijkt ons logisch, maar soms kun je wel eens iets over het hoofd zien of ergens niet aan denken. Dit is bijvoorbeeld het geval wanneer je auto-/videoapparatuur gaat verhuizen. Deze apparatuur komt vaak (zeker als deze nieuw is) met originele dozen. Deze hebben vaak beschermingsmaterialen in zich. We raden je aan om indien mogelijk deze dozen te gebruiken. 

Over het vervoeren van het huisraad kunnen we kort zijn: plak laden van kasten zeker vast. En bevestig alles wat je vervoert zoveel mogelijk. Vaak kun je aan de wanden van een bestelbus of vrachtwagen wel de nodige zaken bevestigen met behulp van haken, touwen, et cetera. Dit waren zo de tips die we je willen meegeven. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden