Peters pakhuis

De nieuwste trends bij beursstands

De nieuwste trends bij beursstands

Geplaatst op

Ook op een beurs zijn er continu nieuwe trends waar te nemen. Ontwerpers van stands maken gebruik van nieuwe technologische mogelijkheden en hypes binnen de marketing. We lichten er een aantal uit.

 

Technologie

Er zijn altijd nieuwe ontwikkelingen en innovaties op technologische vlak. In de afgelopen jaren is er steeds meer aandacht gekomen voor technologiedragers die informatie eenvoudig kunnen weergeven. Je hoeft geen barcode meer te scannen, de hoeveelheid data die je kunt zenden en ontvangen is enorm.

De technologische mogelijkheden kunnen deel uitmaken van je beursstand. Door gebruik te maken van bestaande technische snufjes worden interactieve schermen en Bluetooth-beacons in je stand  geïntegreerd, met als doel de ultieme gebruikerservaring te creëren. Technologie kan nieuwe en spannende manieren bieden om informatie van je klanten te ontvangen zodat je betere leads krijgt.

 

Houtafwerking

Tegen het einde van 2017 begon houtafwerking op beursstands in trek te komen. Voor aangepaste beursstands is er een breder scala aan houtafwerkingen beschikbaar. Het meest gebruikt in 2017 waren multiplex en MDF om moderne houtlooks te creëren. Nu duurzaamheidsbewegingen aan kracht winnen, zal het gebruik van duurzaam en recyclebaar hout centraal staan in het ontwerp van de beursstand. Er komt steeds vaker een meer op maat gesneden aanpak voor het maken van beursstands.

 

Verlichting

Verlichting is en blijft een belangrijk onderdeel van het ontwerp van stands. Er zal veel aandacht worden besteed aan de juiste verlichting van aangepaste beursstands. Met LED verlichting zijn er vele mogelijkheden om een bepaalde sfeer te creëren en ook op het gebied van branding kun je met LED eindeloos combineren.

 

Oplaadstations

Bijna iedereen draagt tegenwoordig meerdere elektronische apparaten bij zich, dus het aanbieden van een service zoals een oplaadstation is een perfecte manier om bezoekers naar je beursstand te trekken. Na een kort praatje over de apparaten kun je het gesprek naar jouw merk of je producten toesturen.

 

Maatwerk

De trend van personalisatie zet zich voort. Naamsbekendheid en merkbekendheid en -continuïteit zullen een belangrijk kenmerk van de verkoop zijn. De meeste consumenten hebben gemiddeld minimaal zeven contactmomenten nodig om bij je te kopen en een op maat gemaakte beursstand betekent een naadloze transactie tussen jou en je klant. De volledige personalisatie omvat alle bovenstaande functies die zijn ontworpen om je merknaam te weerspiegelen. Dit maakt het ook belangrijk dat je op de juiste beurs exposeert. Als de technologie de boodschap die je probeert over te brengen complimenteert, zal je beursstand authentieker doen aanvoelen.

 

Met modulaire standbouw kun je zelf onderdelen aan je stand toevoegen. Zo komt jouw bedrijf op een authentieke manier naar voren op de beurs. Ga voor een indruk van de mogelijkheden naar beurswand.nl.

Gerelateerde berichten

Duurzame klapkratten voor milieuvriendelijke logistiek

In de voedingsindustrie is het steeds belangrijker om duurzaam aan het werk te gaan. Je ziet de druk vanuit de overheid de overheid op de boeren,...

Lees meer

Hoe kun je goederen schadevrij transporteren?

Transport is niet zonder risico’s. Het kan altijd gebeuren dat goederen beschadigd raken, zowel tijdens het laden en lossen als tijdens het...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden