Peters pakhuis

Duurzame klapkratten voor milieuvriendelijke logistiek

Duurzame klapkratten voor milieuvriendelijke logistiek

Geplaatst op

In de voedingsindustrie is het steeds belangrijker om duurzaam aan het werk te gaan. Je ziet de druk vanuit de overheid de overheid op de boeren, maar ook op het gehele vervolgproces. Daarom is het essentieel om ook tijdens het vervoer van voedingsmiddelen van boer naar supermarkt efficiënt te werk te gaan. Een klapkrat is hiervoor een van de oplossingen en dit is waarom.

Wat zijn klapkratten?

Klapkratten zijn een uitstekende manier om producten en onderdelen te verplaatsen. Door hun inklapbare mogelijkheden nemen deze kunststof kratten minder ruimte in beslag op een terugweg. Ze zijn erg compact doordat ze ingeklapt kunnen worden en hierdoor ook zeer efficiënt. Bovendien kunnen ze enorm veel gewicht dragen.

Een kunststof klapkrat voldoet aan de standaard Euro-formaten (algemeen bekend als Euro-kratten). Dit maakt het extra gemakkelijk voor complete automatisering, omdat de klapkratten perfect zijn te combineren met andere Euro kratten.

Voor wat is een klapkrat bij uitstek geschikt?

De klapkratten in Euro-formaat zijn bij uitstek geschikt voor de lichte industrie en logistiek. Een aantal voorbeelden:

    – In de voedingsindustrie voor het bewaren en verplaatsen van fruit

    – In de lichte industrie voor de opslag van onderdelen

    – In de elektrische industrie voor de opslag van reserveonderdelen

    – In de e-commerce worden onze kunststof kratten gebruikt als alternatief voor bakken en trays

Eenvoudig stapelen van je klapkratten

Als je klapkratten niet in gebruik zijn vouw je ze eenvoudig plat in elkaar en zorgen ze ervoor dat je ruimte en geld bespaart bij de retourzending. Opvouwbare kratten kunnen op elkaar worden gestapeld om ruimte te besparen, ook in combinatie met andere Euro-formaten, waardoor ze een van de meest veelzijdige vormen van kratten zijn.

Vooruitstrevende klapkratten voor extra duurzaamheid

Door te kiezen voor een recyclebaar product zoals klapkratten definieert je bedrijf een doel dat helpt om van de wereld een betere plek te maken. Het kiezen van milieuvriendelijke logistieke oplossingen zal een enorm verschil maken voor de mensen die je merk zien. Door de impact op het milieu te verminderen of door gebruik te maken van onderdelen van duurzame oorsprong, help je een verschil te maken.

Gerelateerde berichten

De nieuwste trends bij beursstands

Ook op een beurs zijn er continu nieuwe trends waar te nemen. Ontwerpers van stands maken gebruik van nieuwe technologische mogelijkheden en hypes...

Lees meer

Hoe kun je goederen schadevrij transporteren?

Transport is niet zonder risico’s. Het kan altijd gebeuren dat goederen beschadigd raken, zowel tijdens het laden en lossen als tijdens het...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden