Peters pakhuis

Lekker wonen in Eindhoven: wat is er te doen?

Lekker wonen in Eindhoven: wat is er te doen?

Geplaatst op

Er zijn tal van dingen te doen in Eindhoven waar je blij van wordt. Je nieuwe stad moet natuurlijk de nodige activiteiten organiseren en vaste plekken hebben waar wat te bleven is. Eindhoven heeft dit en daarom geven we je een aantal tip wat je kunt doen. Natuurlijk moet je woning een basis zijn om te genieten een goede uitkiezen is belangrijk. Makelaar Eindhoven helpt je graag je ideale woning te vinden.  

DAF museum

Ben je gek van vrachtwagens dan is het DAFmuseum echt iets voor jou. Daar vind je alle informatie over dit Nederlandse vrachtwagenmerk. Natuurlijk kun je ze in het echt bewonderen. Echt een leuk uitje voor de liefhebber.

Philips Museum

We blijven even in de technische hoek met het Philips Museum. Natuurlijk kent iedereen deze innovatieve gigant uit Eindhoven. Zoveel uitvindingen heeft ze op haar naam staan, een haast ontelbare verzameling.

Geschiedenis

Ben je een geschiedenisfanaat? Dan is dit museum echt iets voor jou. Een manier om leuke dingen samen met je kinderen te doen. Want het is echt een doe museum waar van alles te beleven is. Wat dacht je van boogschieten, recepten uit de middeleeuwen proeven en je eigen ridderamuletten maken? Come and check it out!

Biertje doen?

Stadsbrouwerij Eindhoven is de ideale plek om een biertje te doen, of twee. Zeker als je houdt van speciale brouwsels. Geniet er verder van heerlijke gerechten! Een compleet culinair avondje!

Kunstminnende ogen

Het is voor kunstminnende ogen fijn om naar het Van Abbemuseum te gaan. Dit is een belangrijk Nederlands museum voor hedendaagse kunst. Niet alleen prominent in Nederland, maar ook in Europees verband. De collectie van ruim 3000 werken van topkunstenaars spreekt tot de verbeelding. Welke meesters je hier vindt? Wat dacht je van: Picasso, Chagall, Beuys en Daniëls! Die laatste ken je niet? Wij ook niet, dus ga eens kijken!

Conclusie

Lekker zuidelijk leven in Nederland en genieten van de Bourgondische leefstijl. Wie wil dat nu niet? En dan nog als die superleuke dingen die je in Eindhoven kunt doen. Natuurlijk is er ook een groot aantal kroegen waar je kunt genieten van de lekkerste dranken, gewoon een beetje van het leven genieten. Makelaar Eindhoven helpt je graag een geweldige woning vinden!

Meer weten?

Op onze site vind je meer leuke weetje over wonen en living: hoe richt je een nieuw interieur in en hoe voorkom je bouwproblemen?

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden