Peters pakhuis

Richt je vakantiehuis landelijk in: interieurtips!

Richt je vakantiehuis landelijk in: interieurtips!

Geplaatst op

Wanneer de tijd weer aangebroken is om naar je vakantiehuis te gaan, wordt alles net een beetje leuker. Je vakantiehuis weer bewonen voor een tijd is heerlijk. Een inrichting maakt het halve huis, daarom is een uniek design waarin je je goed voelt natuurlijk een must have. Een landelijk interieur past heel goed in een mediterrane setting. Je kunt je laten inspireren door de omgeving waarin je woning te vinden is. In deze blog geven we je graag een aantal tips. Kijk snel met ons mee en laat je creatieve vermogens maar eens even lekker in actie komen!

Lekker lezen

Tijdens een vakantie krijg je eindelijk eens de tijd om een boek te lezen. Als je tenminste niet de hele vakantie volgepland hebt met trips. Een bijzondere boekenkast landelijk is dan een prachtige toevoeging aan iedere woon- of studeerkamer.

Verhuren

Je bent niet de hele tijd in het huisje en misschien sla je een keer een jaartje over. Hoe mooi is het dan om het te verhuren en huur te ontvangen. Dat klink lekker in de oren toch? Verhuren lukt goed wanneer je de inrichting zo maakt dat het een breed publiek aanspreekt. Laat je hiervoor inspireren door de omgeving waar je huisje staat:

  • Wijnflessenrek
  • Tapas set
  • Borden
  • Meubels uit de streek
  • Tekening van de omgeving
  • Landkaart van de omgeving
  • Fijne banken en stoelen om op te zitten
  • Natuurstenen douche / badkamer
  • De klassieke mediterrane decoraties die je vind in de streek

Natuurlijk kun je het ook over een andere boeg gooien waarbij je een strak design aan houdt, zoals de industriële stijl. Hoewel wij in een vakantiehuis toch graag de mediterrane invloed terugzien.

Praktisch

Sfeervol en praktisch bijten elkaar niet. Je zult zien dat het gemakkelijk is om een keuken zo in te richten dat punten beiden erin zitten. Mediterraans of landelijk design heeft vaak een basic opstelling als het om de keuken gaat, waarbij het aanrechtblad vaak uit natuursteen bestaat. Dat ziet er prachtig uit. Combineer dit bijvoorbeeld met warme houttinten en je hebt je mediterrane sfeer te pakken.

Meer ontdekken?

Op onze site vind je een groeiend aantal blog over living, wonen en lifestyle. Lees snel verder over hoe je een sfeervolle relaxruimte thuis of in je vakantiehuis inricht. Een nieuw huis laten bouwen doe je niet vaak, daarom deze tips voor het voorkomen van bouwproblemen.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden